Taloyhtiön hallituksen ja isännöitsijän tuki ja turva - tunnetko käytössäsi olevat jäsenpalvelut?

18.12.2020

Aloitin työssäni reilu vuosi sitten ja matka on ollut mielenkiintoinen. Olen saanut tutustua loistaviin kollegoihin ympäri Suomen. On ollut ilo todeta, että työssämme on hyvä Me-henki ja tuemme, sekä autamme toisiamme. Elämä ja työelämä on - yhteispeliä. Samoin toivon asian olevan myös taloyhtiöissä.

Kiinteistöliitto on olemassa taloyhtiöissä asuvien ihmisten hyväksi. Tarjoamme neuvontapalveluja jäsentaloyhtiöiden hallitusten jäsenille, isännöitsijöille, sekä tilin- ja toiminnantarkastajille. Autamme kiperissäkin tilanteissa kertomalla menettelyohjeita lain ja taloyhtiön oman lain eli yhtiöjärjestyksen tulkintaan. Tarjoamme taloyhtiölle talous- ja veroneuvontaa, sekä korjaus-, teknistä- ja energianeuvontaa. Alan huippuosaajat ovat apunanne.

Järjestämme koulutuksia eri kaupungeissa perinteisesti ”paikan päällä” -hengessä, kuin korona-aikana webinaareina. Olethan jäsentaloyhtiön edustajana jo hyödyntänyt näitä mahdollisuuksia?

Jäsenille tekemä Kiinteistölehtemme ja alueemme oma Kiinteistölehti Lounais-Suomi tuovat paljon tietoutta taloyhtiömaailmasta, sekä ajankohtaisista ilmiöistä. Paikalliset jäsentiedotteet ja sähköpostitse lähetettävät uutiskirjeet tuovat myös ajankohtaista tietoa päätöksenteon tueksi.

Haluamme kehittyä ja palvella jäseniämme mahdollisimman hyvin. Näin toimimme tarjoamalla nykyaikaiset palvelukanavat käyttöönne. Tästä yksi osoitus on lakitiimimme Podcast-kuunnelmat, mikä alkoi marraskuussa 2020. Käyhän kuuntelemassa, minkälaista asiaa tätä kautta teille on tarjolla. Järjestimme toista kertaa Varsinais-Suomen Taloyhtiöpäivä messutapahtuman, tällä kertaa olosuhteiden vuoksi pelkästään verkossa. Tapahtuman seminaariaineisto on edelleen kaikkien katsottavissa tapahtuman sivuilla.

Palaute on aina tervetullutta ja otamme vinkkejä vastaan toimintamme kehittämiseksi ja palvelutason parantamiseksi. Syksyllä aloitimme uutena palveluna osakkaille suunnatut webinaarit. Uutiskirje kaikille osakkaille onkin jo jonkin aikaa lähetetty kaikille sen tilanneille.

Olemme jäseniämme varten ja uudet jäsenet ovat tervetulleita palvelujemme ja toimintamme piiriin. Jäseneksi voi liittyä helpoiten nettisivujemme kautta. Tervetuloa nauttimaan Suoman Kiinteistöliiton, Kiinteistöliitto Satakunnan, Rauman Kiinteistöyhdistyksen ja Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen tarjoamista avuista ja palveluista. Kaikilla yhdistyksillämme on omat nettisivut mistä löytyy koulutuskalenteri, yhteystietojen muutoslomakkeet, yhteystiedot, jäsenhakemus jne. Ja suoraan meihin kaikkiin saa myös olla yhteydessä.

On ilo olla tekemässä työtä, jolla on merkitystä ja saa antaa apuja ja neuvoja taloyhtiöiden vastuuhenkilöille. Asiat menevät oikein ja sovussa eteenpäin, kun päättäjillä on tukiverkosto käytössään. Pidän omalta osaltani huolen siitä, että taloyhtiöiden asioita hoidetaan hyvällä osaamistasolla ja hyvillä mielin.

 Mari Häyhtiö

Mari Häyhtiö

Kirjoittaja toimii Kiinteistöliitto Satakunnan ja Rauman Kiinteistöyhdistyksen toiminnanjohtajana.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.