Kiinteistöliiton jäsentyytyväisyyskysel: 95 prosenttia suosittelee Kiinteistöliitto Satakunnan jäsenyyttä

Kiinteistöliiton jäsentyytyväisyyskysel: 95 prosenttia suosittelee Kiinteistöliitto Satakunnan jäsenyyttä

Julkaistu: 21.09.2018

Kiinteistöliitto ja sen jäsenyhdistykset saivat erittäin hyvät arviot jäsentensä tyytyväisyydestä. Peräti 95 prosenttia Kiinteistöliitto Satakunnan jäsenistä oli valmiita suosittelemaan jäsenyyttä.

valmiita suosittelemaan jäsenyyttä.

Lukemat käyvät ilmi Kiinteistöliiton tekemästä jäsentyytyväisyyskyselystä, johon vastasi touko-kesäkuussa yli 4000 jäsentaloyhtiöiden edustajaa. Yhdistyksemme jäsenten vastauksia oli 63, joista 73 % oli hallinnon edustajia ja 20 % isännöitsijöitä. Kiitämme palautteen antajia ja arvostamme ajankäyttöänne ja sitoutumistanne.

Tyytyväisimpiä jäsenet olivat koulutustilaisuuksiin ja tapahtumiin sekä neuvontapalveluun. Samalla tasolla oli myös tiedotus ja viestintä sekä uudistuvat verkkopalvelut. Myös Kiinteistölehti sai hyvän palautteen. Vastaavat palvelut korostuivat myös, kun kysyttiin tärkeyttä.

Neuvonnassa tärkeimpänä pidettiin liiton lakineuvontaa ja myös paikallista lakineuvontaa. Talous- ja veroneuvontaa, korjausneuvontapalvelua ja energianeuvontaa pidettiin hyödyllisimpinä. Neuvontaa toivottiin myös korjaushankkeisiin valmistauduttaessa taloudellisesti, sopimusten ylläpitoon ja päivittämiseen ja kuntoarvioiden ja -tutkimusten laadintaan.

Koulutusta kaivattiin erityisesti vastuuasioihin taloyhtiössä, puheenjohtajan tehtäviin, kunnossapitovastuun jakautumiseen, kiinteistöjuridiikkaan ja taloyhtiön keinoihin häiriö ja maksuhäiriötilanteissa.

Parhaana kanavana jäsenviestintään pidettiin sähköpostia (69 %). Yhdistyksen www-sivut ja verkkopalvelut (15 %) ja posti (13 %) saivat kannatusta saman verran. Sosiaalisen median osuus oli vielä pieni.

Aktiivisten suosittelijoiden ja kriittisesti suhtautuvien suhdetta kuvaava nettosuositteluindeksi (NPS) nousi edelliskerran 30:stä 40:een prosenttiin.

Kiinteistöliiton ja sen jäsenyhdistysten imagoa kyselyn vastaajista 98 prosenttia piti asiantuntevana ja 97 prosenttia aikaansa seuraavana.

 

Oletko valmis suosittelemaan Kiinteistöliiton ja sen jäsenyhdistysten jäsenyyttä kokemustesi perusteella?​

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.