Tervetuloa Kiinteistöliitto Satakunnan sivuille!

Kiinteistöliitto Satakunta toimii alueensa kiinteistönomistajien etu- ja palvelujärjestönä. Palvelumme kattavat neuvonnan, koulutuksen, tiedotuksen sekä edunvalvonnan. Olemme osa Suomen Kiinteistöliittoa, johon kuuluu 23 paikallisyhdistystä ja niiden kautta noin 30.000 jäsenkiinteistöä, joissa asuu yli 2 miljoonaa suomalaista. Kiinteistöliitto Satakunnan toiminta-alue kattaa Satakunnan maakunnan lukuunottamatta Rauman seutukuntaa.

Asumisen ja kiinteistönpidon alueellinen asiantuntija vuodesta 1898

Kiinteistöliitto Satakunta on asumisen ja kiinteistönpidon alueellinen edunvalvoja, vaikuttaja ja asiantuntija. Yhdistyksen jäseninä on asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä, vuokrataloyhtiöitä, toimitilakiinteistöjä sekä muita kiinteistönomistajatahoja. Nykyisin edustamme yli 730 jäsenkiinteistöä ja niissä asuvia ihmisiä. Jokainen uusi jäsenyhteisö lisää kannanottojemme painoarvoa ja parantaa palveluresurssejamme. Jäsenemme saavat käyttöönsä alan tuoreimman tiedon sekä kiinteistöalaan erikoistuneiden asiantuntijoiden palvelut.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.